CHI-4-LIFE acupunctuur massage voeding

Gorinchem

U kunt bij ons terecht voor de volgende massages:

TuiNa massage

Een TuiNa massage is gebaseerd op de traditonele Chinese geneeskunde. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast, waarbij er o.a.druk wordt uitgeoefend op de meridianen en acupunctuurpunten. TuiNa is een intense massage en zal u eventueel nog langer voelen doorwerken dan een "westerse" of sportmassage. Na een TuiNa massage voelt u zich weer ontspannen en vol energie. Deze massage wordt vaak preventief toegepast en houdt uw energiehuishouden op peil en in balans

Klassiek ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een heerlijk ontspannende massage, welke goed is voor het welbevinden van lichaam en geest. 

Bamboemassage 

Bamboemassage is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme olie en bamboesticks. De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als u energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die u ervaart verminderen. Een massage maakt de spieren soepeler. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op o.a de slaap en zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen. Als de moeder vredig en ontspannen is werkt dit door naar het ongeboren kindje.

Afslankmassage (cellulitemassage)

Een figuur corrigerende, manuele massage met als doel het verminderen van cellulite (ofwel sinaasappelhuid) en vetophopingen). Een bijzondere massagevorm waarbij door stevige, krachtige en diepe massagetechnieken de cellulite grondig wordt aangepakt en de huid mooier en gladder wordt. Een adequate ondersteuning bij figuurverbetering zonder medisch ingrijpen of apparatuur. Een afslankmassage duurt 30 minuten en er zijn ongeveer 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.  Verder informatie over deze kuur  kunt u hier vinden.