CHI-4-LIFE acupunctuur massage voeding

Gorinchem

Afslankmassage (cellulite massage)

 

Van alle vrouwen heeft 85 - 92%  in meer of mindere mate last van cellulite (ofwel sinaasappelhuid). Door de stevige, krachtige diepe massagetechniek wordt de cellulite grondig aangepakt waardoor de huid niet alleen mooier en gladder wordt maar ook in omvang kan verminderen. Een Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. De massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen.

Hoe ontstaat cellulite?

De vrouwelijke hormoonhuishouding speelt een centrale rol bij het ontstaan van cellulite. Het vrouwelijke hormoon oestrogeen bevordert de opslag van vet.

Vet wordt opgeslagen in het bindweefsel waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd en de doorbloeding vermindert, hierdoor wordt het vet in het omliggend weefsel geperst. De huid gaat hierdoor opzetten en wordt verhard. Dit trekt de huid omlaag waardoor de zogenaamde “kussentjes” ontstaan. Deze ‘kussentjes’ kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid op typisch vrouwelijke lichaamsdelen als billen, heupen en dijen, maar ook buik en bovenarmen. Cellulite ontstaat niet van de ene op de andere dag; zo gaat het bestrijden er van ook niet over één nacht ijs.

De Afslankmassage behandeling  

 

Belangrijk om vóóraf te weten. 

 

Tijdens de Afslankmassage (cellulitemassage) worden krachtige en diepe massagetechnieken toegepast. Het is niet bedoeld als ontspannende massage! De behandelingen kunnen de eerste keren soms pijnlijk zijn en de behandelde zones kunnen na afloop beurs aanvoelen. U zult merken dat dit ongemak al snel minder wordt en uiteindelijk helemaal verdwijnt. Sommige cliënten ervaren deze massage uiteindelijk zelfs als ontspannend!Deze behandeling zorgt ervoor dat: 

  • Cellulite vermindert of zelfs helemaal verdwijnt.
  • De huid soepeler, zachter, strakker en gladder wordt.
  • De lichaamsomvang mogelijk in centimeters afneemt.
  • Giftige afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd worden via het lymfesysteem, waardoor cliënten zich energieker gaan voelen.

 

Per kuur kunnen maximaal 2 zones worden behandeld.  De volledige kuur moet worden afgerond binnen 5 tot 6 weken en kan eventueel worden verlengd met twee vervolgbehandelingen per week.

De te behandelen zones zijn:

  • Bovenbenen / Billen
  • Buik-Rug

 Gemiddeld zijn er 10 behandelingen per zone nodig om het gewenste effect te bewerkstelligen en resultaten zijn pas zicht- en meetbaar na ca. 5 behandelingen. Geadviseerd wordt 2 behandelingen per week gedurende 5 weken voor het beste resultaat. Nadien kunt u eens per 4 weken het resultaat blijven onderhouden (2 behandelingen in 1 week). Uit onderzoek is gebleken dat u 1 tot 2 kledingmaten in omvang af kunt nemen. (dit verschilt per persoon).

De behandeling duurt ca. 30 minuten, waarbij uitsluitend de speciale massagetechnieken worden gebruikt. Ná afloop worden de behandelde zones ingesmeerd met een speciale verstevigende en verkoelende gel, bedekt met folie en een handdoek, waardoor het effect van de behandeling nog sterker wordt. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een korte ontspannende massage van -naar keuze-  hoofd, armen/handen of voeten. Het (eventuele) ongemak van de afslankmassage is op deze manier snel vergeten!

 

Deze behandeling leent zich uitstekend om te combineren met een orthomoleculair gewichtsadvies en personal training.