CHI-4-LIFE acupunctuur massage voeding

Gorinchem

Gezond en definitief afvallen

 

Voor iedereen die graag wil afvallen, is er een manier !

U bent bij ons van harte welkom als u op een gezonde manier definitief wil afvallen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om resultaat te behalen waarbij wij nooit de gezondheid van onze cliënt uit het oog zullen verliezen.

Er zijn verschillende manieren om af te vallen terwijl iedereen anders zal reageren op deze verschillende manieren. Soms lukt het wel en soms lukt het niet of nauwelijks. Helaas is er vaak ook sprake van het zogenaamde jojo-effect en is het gewenste resultaat meestal niet blijvend. Op basis van natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl, lukt afvallen altijd en hierbij is veelal geen sprake van het jojo-effect dus blijvend resultaat !

In deze context wordt door ons als basis, vanwege jarenlange persoonlijke zeer positieve ervaring, het zogeheten paleo-principe toegepast.

Nog enkele door ons toegepaste manieren om gezond af te vallen zijn:

- kwaliteit van de voeding aanpassen

- periodiek vasten

- rouleren van calorieën

- eetraam of eetschema

- combinaties van bovenstaande

- specifieke maatregelen op maat

- orthomoleculaire supplementen

 

Intake

Bij de eerste afspraak zal onder andere uw persoonlijke informatie, uw doel, gegevens omtrent uw algehele gezondheid en informatie omtrent het eventuele gebruik van medicatie en/of supplementen worden vastgelegd.

Er zal tevens een voedings- en sport-anamnese worden afgenomen. Deze anamnese is voor ons belangrijk om een goed beeld te kunnen krijgen omtrent wat u momenteel zoals eet en wat u aan beweging doet.

 

Advies op maat

Als we alle gegevens in kaart hebben gebracht, zullen wij een "advies op maat" maken zodat u uw doel kunt bereiken.

Om u zo goed mogelijk te kunnen coachen in het traject, is het essentieel om een voedingsdagboek bij te houden. Dit voedingsdagboek kunt u zelf eenvoudig bijhouden middels een app op uw smartphone of tablet.

Het advies op maat zal verder bestaan uit:

- voedingsrichtlijnen

- bewegingsrichtlijnen

- voedingsdagboek app voor smartphone of tablet

- coaching op maat

- desgewenst personal training op maat (1/2 uur per week aan de praktijk)